CONVERTOR VGA (M) TO HDMI (F) + audio/1

Цена со ДДВ: 970 ден.
Шифра: 35067
Баркод: 8178102051380
Производител:
Гаранција: 0 дена
залиха: има на залиха
Спецификација

Adapter to convert VGA to HDMI, also with Audio

Слични продукти