NET LAN PCIe 10/100/1000Mbs, TXA059, Chipset: RTL8111E/8111F-20P, LP

Цена со ДДВ: 550 ден.
Шифра: 17212
Баркод: 6930639325967
Производител: DIEWU TECHNOLOGY
Гаранција: 360 дена
залиха: има на залиха
Спецификација

Слични продукти